Київ відрапортував про 100%-ву готовність до Євро-2012

Поділитися
У Київській міськадміністрації заявили, що основна підготовка до проведення футбольної першості Європи завершена. Залишилися лише «деякі питання», які ще не настав час виконувати.

Київ підготувався до проведення фіналу чемпіонату з футболу Євро-2012 на 100%. Про це заявив заступник голови Київської міської адміністрації Анатолій Голубченко.

«Я думаю, що відсотками можна було рахувати до 1 січня 2012 року, а після 1 січня 2012 будь-які відсотки недоречні. Ми готові на 100%. Залишилися деякі питання, які не прийшов час виконувати», - сказав Голубченко.

«Наприклад, ще рано будувати фан-зону, її потрібно облаштовувати з 20 травня, з огляду на День Києва, 1530-річчя міста, які будуть проводитися теж на Майдані Незалежності. Тобто ми спланували, відпрацювали і чекаємо на 20 травня. Далі концепція безпеки - вона повністю готова, але практично вона почне працювати з 7 червня 2012 року, з того моменту, як ми відкриємо фан-зону і 11 червня зіграємо перший футбольний матч», - додав він.

При цьому Голубченко відзначив, що вся теоретична частина відпрацьована повністю, і тепер влада чекає, поки прийде час втілювати все в життя.

Нагадаємо, раніше у польському комітеті з підготовки до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу критикували українських партнерів за зволікання у підготовці до Євро-2012.

На думку польської сторони, Україна затримує будівництво стадіонів та інших об'єктів інфраструктури, необхідних для проведення чемпіонату. !zn

Читайте також:

Євро-2012. Менеджмент убогої жадібності

До Євро-2012 у Києві ввели нумерацію станцій та ліній метро

До Євро-2012 Хрещатик стане пішохідною зоною

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі