КХЛ заборонила "Донбасу" грати в Донецьку - вирішальний матч плей-офф відбудеться в Братиславі

Поділитися
КХЛ заборонила "Донбасу" грати в Донецьку - вирішальний матч плей-офф відбудеться в Братиславі © dinamoriga.eu
Донецька команда у шостому матчі 1/8 фіналу Кубка Гагаріна зазнала поразки від ризького "Динамо". Сьомий вирішальний поєдинок повинен був відбутися в Україні, однак його перенесли на нейтральне поле, позбавивши української команди підтримки глядачів.

Сьомий матч серії до чотирьох перемог 1/8 фіналу плей-офф Кубка Гагаріна "Донбасом" і ризьким "Динамо" відбудеться в Братиславі.

Про це стало відомо після поразки донецької команди в Ризі в шостому поєдинку - рижани виграли 2:1 вже у другому матчі поспіль і зуміли зрівняти рахунок у протистоянні - 3-3. В КХЛ вважають, що обстановка в Донецьку недостатньо стабільна для проведення міжнародних поєдинків.

"У зв'язку з ескалацією насильства і порушеннями громадського порядку в останні дні, а також у зв'язку з наявною інформацією про підготовку масштабних акціях громадянської непокори Континентальна хокейна ліга прийняла рішення про тимчасову заборону проведення матчів Чемпіонату КХЛ в Донецьку. Дане рішення прийнято з урахуванням неможливості забезпечення належної безпеки для команди гостей, глядачів та інших учасників матчів", - пояснили своє рішення в КХЛ.

Зазначимо, що керівництво Континентальної хокейної ліги безпосередньо пов'язане з російським "Газпромом". Зокрема, президент КХЛ Олександр Медведєв займає посаду в топ-менеджменті компанії. Раніше КХЛ розглядала можливість перенесення матчів плей-офф з Донецька на нейтральну майданчик.

Нагадаємо, раніше УЄФА перенесла міжнародний матч Ліги Європи між "Динамо" і "Валенсією" з Києва на Кіпр. Також баскетбольний "Будівельник" провів поєдинок плей-офф Єврокубка у литовському Каунасі. Там же пройде і наступне домашнє протистояння киян у турнірі - в 1/4 фіналу українці зіграють з сербською "Црвеною Зіркою". Також був перенесений домашній поєдинок 1/8 фіналу цього турніру южненського "Хіміка" з турецької "ТЕД Анкарою".

Зазначимо, що матч "Донбасу" відбудеться 17 березня в льодовому палаці "Славнефть Арена". Примітно, що в поєдинку регулярного сезону-2013/14 "Донбас" обіграв місцевий "Слован" на цьому майданчику 2:1. А роком раніше, що символічно - в дебютній зустрічі в КХЛ, українці взяли гору над братиславцами 4:2. !zn

Читайте також:

"Донбас" дозволив ризьким "Динамо" скоротити рахунок у серії плей-офф

Російський тренер "Донбасу" закликав не вірити "інформаційній війні"

Тисячі литовців провели акцію "Разом за Україну" на баскетбольному матчі

Вперше в історії "Компаньйон" виграв хокейний чемпіонат України

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі