Керівництво запорізького "Металурга" поки не планує відставку головного тренера

Поділитися
Керівництво запорізького "Металурга" поки не планує відставку головного тренера Олег Таран поки залишається біля керма "Металурга" © football.ua
Олег Таран залишається на своєму посту. Більш того, судячи зі слів керівників запорожців, фахівець має чимало довіри і може продовжувати будувати команду.

Керівництво запорізького "Металурга" поки не планує відставку головного тренера Олега Тарана.

Інформація про те, що для опытнного спеціаліста матч його команди з одеським "Чорноморцем" (0:0) міг стати останнім біля керма запорожців, виявилася неточною. Принаймні, про це заявив президент "металургів" Андрій Шевчук.

Керівник команди вважає, що будь-яку невдачу слід використовувати на благо справи, а Таран цілком здатний на це.

"Якщо є провал для того, щоб вистрілити вгору, тоді це позитивний результат. Треба розуміти чи буде цей позитивний результат, чи не буде. Я думаю, що буде".

"У нас хороші футболісти. Якщо з ними працювати, то вони будуть давати результат. Думаю, вони будуть не гірше за Мессі. Працювати треба. У нас прекрасна молодь, яку треба підтягувати і вчити тому, щоб вона грала в основній команді. Якщо є головний тренер, який готовий молодь вчити, тоді чому ні?", - зазначив Шевчук в інтерв'ю для програми ПроФутбол на каналі 2+2.

Нагадаємо, що запорізький "Металург" здобув у нинішньому сезоні лише дві перемоги в 10 матчах, і з 9 очками йде на 11-му місці турнірної таблиці. Втім, слід зазначити, що навіть "Дніпру" запорожці програли з різницею в 1 м'яч - 0:1. Так що можна говорити, що чемпіонаті-2014/15 "Металургу" просто не щастить.

Додамо, що у 12-му турі запоріжці зіграють на виїзді проти луганської "Зорі". Хоча матч стане для команди по суті домашнім, адже луганчани приймають суперників на стадіоні "Славутич" у Запоріжжі.

Раніше повідомлялося, що запорізький "Металург" був розгромлений у 1/8 фіналу Кубка України дебютантом Прем'єр-ліги донецьким "Олімпіком" із загальним рахунком 0:6.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі