Керівництво "Реала" покарає гравцем за гучне святкування 30-річчя Кріштіану Роналду

Поділитися
Керівництво "Реала" покарає гравцем за гучне святкування 30-річчя Кріштіану Роналду Джеймсу Родрігесу дісталося за гулянку на дні народженні Роналду
Після того, як "Реал" був розгромлений "Атлетіко" 4:0, частина "вершкових" вирушила в нічний клуб, де Кріштіану Роналду відзначав свій ювілей.

5 лютого португальська суперфутболіст Кріштіану Роналду відзначив свій 30-й день народження. Однак відсвяткувати його в колі колег по "Реалу" нападник вирішив після матчу чемпіонату Примери проти "Атлетіко", про що знало керівництво його команди.

Як на зло, "вершкові" були розгромлені земляками 4:0, однак це не зупинило Роналду: частина футболістів вирушило в нічний клуб, де і відбулися гучні урочистості. Преса примудрилася зловити кадри веселощів, що в підсумку і стало причиною для скандалу.

Керівництво "Реала" планує покарати півзахисників Самі Хедіру і Джеймса Родрігеса за відвідування вечірки в честь 30-річчя нападника мадридського клубу Кріштіану Роналду, повідомляє As. Примітно, що серед потенційних штрафників - травмовані футболісти. Тоді як костариканських воротар Кейлор Навас, який, до речі, проявив себе відмінним співаків, в чорний список не потрапив.

На фотографіях з вечірки, які з'явилися в інтернеті, крім зоряного іменинника були відображені Хедіра, Родрігес, а також Лука Модріч. При цьому всі троє футболістів травмовано - Хедіра отримав пошкодження в цьому столичному дербі і був замінений у перерві, Родрігес двома днями раніше був прооперований з-за проблем з п'ятої плеснової кісткою на правій нозі, а Модріч проходить процес відновлення після травми стегна.

Хорвату пощастило більше всіх - оскільки він пізніше приніс вибачення в соціальних мережах за свою присутність на цій вечірці і попросив вибачення за подію на зустрічі з керівництвом "Реала", то дисциплінарні санкції до нього, швидше за все, застосовані не будуть.

На початку лютого агент португальської зірки розкрив деякі подробиці контракту свого підопічного з "Реалом". За його словами, "Королівський клуб" оцінює Кріштіану Роналду в 1 мільярд євро. Агент додав, що цілком ймовірно, що знайдуться клуби, які будуть готові заплатити за нападника мінімум 300 мільйонів.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі