"Карпати" знову можуть підписувати нових гравців

Поділитися
"Карпати" знову можуть підписувати нових гравців "Карпати" знову можуть підписувати гравців © ФК Карпати
Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України зняв заборону львівському клубу.

Минулий сезон львів'яни завершили на передостанньому місці в турнірній таблиці, випередивши лише вилетівший в Першу лігу "Іллічівець". При цьому у "Карпат" залишалася заборгованість перед футболістами по зарплаті, за що клуб був покараний трансферною забороною.

Сьогодні, 24 вересня, відбулося чергове засідання КДК ФФУ, на якому було прийнято рішення зупинити покарання для львів'ян. Таким чином, вже з п'ятниці клуб зможе заявляти вільних агентів, а з початком нового трансферного вікна повноцінно працювати на трансферному ринку.

Інформацію підтвердив в. о. генерального директора клубу Юрій Дячук-Ставицький: "З боку клубу ми показали виконану та проведену роботу з проблемних питань, відповідно, це просто не могло залишитися непоміченим. Власне, нещодавно до нас приїздили керівники ФФУ та Прем'єр-ліги, які відзначили дуже позитивну динаміку зрушень і були готові підтримати наш клуб при вирішенні наболілих проблем. Судячи з усього, КДК зняв з "Карпат" заборону проводити трансферну діяльність, тому поки ми зможемо заявляти вільних агентів, аж до відкриття трансферного вікна".

"Тепер, думаю, перед командою можна ставити завдання. Сподіваюся, ми їх озвучимо на зустрічі з уболівальниками, яка відбудеться в п'ятницю ввечері, перед матчем проти луцької "Волині".

Зазначимо, що після восьмого туру нового сезону чемпіонату України команда Ігора Йовічевича йде на восьмому місці, маючи в активі 10 очок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі