"Карпати" запідозрили гравців молодіжної команди у договірному матчі

Поділитися
"Карпати" запідозрили гравців молодіжної команди у договірному матчі Дедишин впевнений, що "щось було" © m.day.kiev.ua
Ігор Дедишин підозрює, що кілька гравців "Карпат" U-21 брали участь у грі на тоталізаторі.

Генеральний директор "Карпат" Ігор Дедишин заявив, що вважає підозрілим матч команд U-21 "Зоря" - "Карпати", який відбувся 15 травня і завершився перемогою луганської молоді - 2:1.

"Я дивився перший тайм, потім мені треба було їхати на зустріч. Матч проходив при нашій повній перевазі, 1:0 ми вигравали, з другого тайму я пішов. Після матчу мені Володя Звєров скидує смс-ку, що є інформація по цій грі. Я набрав його і, звичайно, був в шоці. Пішов і подивився, як були забиті голи, подивився повністю другий тайм, - сказав Дедишин в інтерв'ю сайту "Футбол 24", - У мене теж склалося враження, що матч був, якщо не договірним, то грався на тоталізатор. І поведінка деяких наших футболістів на поле у другому таймі була, скажімо так, нетиповою".

За словами Дедишина, клуб провів розслідування і прийшов до висновку, що претензії можуть бути до двох-трьох гравців: "Не можу сказати, що нам зізналися, але у мене тверде інтуїтивне переконання залишилося, що все-таки щось було. Довести це я не можу. Ми з Беньо, з Йовічевічем спілкувалися на цю тему. Тренера просто "вбило" це все. Ми спочатку хотіли на детектор брехні запустити цих хлопців. Але потім подумали, що іншим способом треба. Ми просто позбавляємося від них".

Також гендиректор "Карпат" зазначив, що "договорняки" практикують молодіжні команди ужгородської "Говерли": "Мені Олександр Шуфрич розповідав, що в "дублі" і команді U-19 "Говерли", на його думку, практично кожен матч – договірний. Просто вони не платять грошей, і тим дітям взагалі не було за що жити. Ми ж стабільно платимо зарплату, але можливо, у зв'язку з девальвацією гривні, вартість тих грошей, які платимо, впала, гроші знецінилися".

Нагадаємо, раніше Комітет з етики ФФУ визнав матч 24-го туру Прем'єр-ліги "Олімпік" - "Металіст", а також гру 22-го туру Першої ліги між "Олександрією" та "Миколаєвом" підозрілими. Матеріали по матчам були передані до КДК ФФУ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі