"Карпати" таки домовилися з "Дніпром" про трансфер Голодюка

Поділитися
"Карпати" таки домовилися з "Дніпром" про трансфер Голодюка Олег Голодюк продовжить кар'єру в "Дніпрі" © fckarpaty.com.ua
Півзахисник продовжить кар'єру в "Дніпрі": незважаючи на всі труднощі, що виникли в переговорах, знайдено рішення. Однак все буде залежати від самого футболіста.

27-річний півзахисник "Карпат" Олег Голодюк продовжить кар'єру в "Дніпрі", незважаючи на те, що тиждень тому повідомлялося про його занадто високої вартості і відмову дніпрян платити таку суму відступних.

За інформацією сайту fcdnipro.com, сторони домовилися про оренду Голодюка з правом викупу, але крім цього півзахиснику "Карпат" швидше за все доведеться продовжити угоду з львівським клубу на пів року (попереднє закінчувалося в кінці 2015).

Приблизно така ж ситуація з Павлом Ксьонзом, переговори щодо якої тривають.

Нагадаємо, що Голодюк виступає в "Карпатах" з самого початку своєї професійної кар'єри, зігравши за львівський клуб 155 матчів і забивши в них 13 голів, а також зробивши 9 гольових передач.

Напередодні стало відомо про те, що ряди "Дніпра" поповнив досвідчений захисник Дмитро Чигринський, за плечима якого виступи в "Шахтарі" і "Барселоні". 28-річний футболіст підписав з дніпрянами піврічний контракт.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі