"Карпати" – "Шахтар" 0:3: огляд матчу, відео голів

Поділитися
"Карпати" – "Шахтар" 0:3: огляд матчу, відео голів "Шахтар" лідирує в УПЛ © ФК Шахтер
Донеччани вирушать до Львова.

У суботу, 2 листопада, в рамках 13-го туру української Прем'єр-ліги у Львові зустрінуться місцеві "Карпати" та донецький "Шахтар".

Команда Каштру переживає певну ігрову кризу. Донецький клуб не може виграти вже три поєдинки поспіль. У минулому турі "гірники" вперше в сезоні втратили очки в чемпіонаті, не зумівши в Харкові переграти "Олександрію" (0:0), а серед тижня поступилися "Динамо" (2:1) і вилетіли з Кубка України. Також ще раніше в Лізі чемпіонів донеччани врятувалися від поразки у поєдинку проти загребського "Динамо" (2:2).

"Карпати" в минулому турі несподівано відібрали очки у "Динамо", зігравши в Києві внічию 1:1. По грі господарі повністю переграли львів'ян, але не зуміли реалізувати свої моменти і могли навіть поступитися в кінцівці зустрічі.

Після 12-ти зіграних турів "Шахтар" випереджає "Динамо" на десять очок, а "Карпати" розташувалися на десятій сходинці турнірної таблиці чемпіонату.

"Карпати" – "Шахтар" - 0:3

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі