"Карпати" розпрощалися з ще одним лідером команди

Поділитися
"Карпати" розпрощалися з ще одним лідером команди Михайло Кополовець провів у Львові 8 років © ukraine.russiaregionpress.ru
Михайло Кополовець більше не футболіст львівської команди. Тепер 30-річний хавбек, який грає на всьому лівому фланзі, буде шукати нове місце роботи.

Лівий вінгер "Карпат" Михайло Кополовець отримав статус вільного агента, досягнувши з львівським клубом обопільної згоди про дострокове припинення контракту. Кополовець, який свого часу вже вирушав у "відрядження" з "Карпат" (пограв у "Говерлі" та білоруської "Бєлшині"), провів за "львів" 140 матчів і забив 6 м'ячів.

"До Львова я приїхав в 2007 році і відразу зрозумів, що "Карпати" - це моя команда. Саме в "Карпатах" я провів найкращі роки своєї кар'єри. Звичайно, за цей час траплялося всяке і різне - були яскраві перемоги і успіхи, але мали місце і невдачі. Проте однозначно хорошого було набагато більше", - сказав, Кополовець у коментарі клубному сайту львів'ян.

В інтерв'ю FootBoom.com Кополовець зізнався, що пов'язує своє звільнення з новою стратегією головного тренера "Карпат" Ігора Йовичевича, який вирішив робити ставку на молодь.

Додамо, що в сезоні-2013/14 Кополовець провів в оренді кілька місяців у складі "Говерли". Однак, не зійшовшись в характерах з головним тренером В'ячеславом Грозним, він повернувся до Львова. До речі, Кополовець вже сказав, що ні за що не повернеться в рідний Ужгород, тому що його там "не вважали футболістом".

Кополовець став ще одним лідером команди, який покинув Львів: раніше про свій відхід з "Карпат" заявив захисник зі Словенії Ґрегор Балажиц. Швидше за все словенець продовжить кар'єру в Казахстані.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі