"Карпати" незадоволені тим, як УПЛ намагається розподілити спонсорські кошти між клубами

Поділитися
"Карпати" незадоволені тим, як УПЛ намагається розподілити спонсорські кошти між клубами Дедишин вважає, що ділити гроші потрібно або нарівно, або за рейтингом © ФК Карпати
Прем'єр-ліга підписала контракт з новим спонсором, не погодивши подальші дії з клубами.

Генеральний директор львівських "Карпат" Ігор Дедишин вважає, що Прем'єр-ліга провела велику роботу, знайшовши спонсора в особі компанії "Парі-Матч", який заплатить УПЛ 43 мільйони гривень за два сезони. Але дії керівництва Прем'єр-ліги щодо розподілу цих коштів між клубами, на думку Дедишина, віддають некомпетентністю.

"Що відбувається зараз? Прем'єр-ліга намагається вийти на нас і купити 5 або 6 рекламних щитів на стадіоні. Кажуть, що готові заплатити нам певну суму за сезон. Відповідаю: нас це не влаштовує, - сказав Дедишин в інтерв'ю сайту "Футбол 24", - Вони починають в індивідуальному порядку, як сказав Петро Іванов (гендиректор Прем'єр-ліги, - Прим. DT.UA), домовлятися з клубами. Але якщо Прем'єр-ліга заробила гроші для всіх, то давайте ми застосуємо єдиний принцип розподілу цих коштів. А не так ходити, типу "гендлювати": давайте вам стільки-то, а тим – стільки".

Позиція "Карпат" дуже проста: запропонують гроші, які влаштують клуб - домовленість буде досягнута, ні - так ні. При цьому Дедишин вважає, що всі клуби повинні домовитися про те, як розподілити кошти: "Якщо всі кошти розподілять однаково – по 1,5 мільйона гривень на рік кожному, немає проблем. Якщо всі клуби вирішать, що це потрібно робити згідно якомусь рейтингу, ми на це підемо. А вони підписали контракт, а з клубами не погодили. А тепер треба подивитися договір – які зобов'язання взяла на себе Прем'єр-ліга при виконанні цього контракту. Якщо серед тих зобов'язань виявиться, що крім того, що записано в регламенті, ще є обов'язкові, наприклад, щити по центральній лінії поля, я хочу подивитися, як Прем'єр-ліга виконає свої зобов'язання перед "Парі-Матч", якщо, припустимо, вони не зможуть купити у "Карпат" чи якогось іншого клубу ті щити".

Читайте також: Скандальний український рефері більше не буде судити матчі Прем'єр-ліги

Нагадаємо, новий сезон в Україні стартує 14 липня, матчем за Суперкубок України між "Динамо" і "Шахтарем".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі