"Карпати" наприкінці грудня розпрощаються зі своїм лідером

Поділитися
"Карпати" наприкінці грудня розпрощаються зі своїм лідером Грегор Балажіц (праворуч) не дозволив динамівцям забити хоча б один гол в ворота його команди © football.ua
Окрім ігрових проблем, а також зняття очок в якості дисциплінарних покарань, львівський клуб може спіткати ще й кадрова проблема.

Захисник-бомбардир львівських "Карпат" Грегор Балажиц заявив, що має намір продовжити свою кар'єру в іншому місці - більш сильному чемпіонаті.

Контракт словенця, який став не тільки добрим елементом в обороні львів'ян, але ще досить непогано виконує бомбардирські функції, завершується в кінці грудня, і продовжувати його він не збирається.

"Я поки не знаю, де продовжу свою кар'єру. Для мене важливо, що є кілька варіантів, і не тільки з Англії, а з Франції, Італії та інших країн. Щоправда, конкретної інформації у мене немає - за це відповідає мій агент", - наводить слова Балажица Ekipa24.

"Продовжити контракт з "Карпатами"? Це не варіант. Я вже вирішив, що покину Львів. У команді я повинен знаходиться до 31 грудня, і залишився я зроблю все можливе, щоб допомогти "Карпатам". Я дисципліновано виконував свою роботу, і зараз прийшов час для нового виклику в більш сильному чемпіонаті", - заявив 26-річний футболіст.

Нагадаємо, що в нинішньому сезоні Балажиц забив у ворота суперників 4 м'ячі - 40 відсотків від всіх голів команди.

9 листопада київське "Динамо" не зуміло обіграти "Карпати" в рамках 12-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги. Завдяки нічиїй львів'яни зуміли виправити цифру в графі "очки" з "-1" на 0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі