Капітан збірної України назвав Люксембург міцним європейським колективом

Поділитися
Капітан збірної України назвав Люксембург міцним європейським колективом Руслан Ротань прогнозує нелегкий матч проти Люксембургу © football.ua
Руслан Ротань впевнений, що закидати шапками суперника по відбірному турніру Євро-2016 його команді не вдасться: на українців чекає нелегка гра.

Півзахисник збірної України Руслан Ротань вважає, що в найближчому матчі відбірного турніру Євро-2016 його команду чекає напружене протистояння з міцним опонентом.

15 листопада українці в Люкембурзі зустрінуться із місцевою збірною та спробують здобути третю перемогу у кваліфікації.

За словами Ротаня, Люксембург, незважаючи на звання футбольного карлика, відрізняється від інших збірних, які мають схожі визначення.

"Я б не порівнював Люксембург, припустимо, з Сан-Марино або тими ж Фарерами. Це зовсім інша команда, хороша, і її результати говорять самі за себе. Ми дивилися їхні ігри з Італією (1:1), Білоруссю (1:1), на 94-й хвилині програли Македонії, хоча всю гру 2:1 вигравали. Це міцний європейський колектив, насправді, і ми повинні це розуміти. Шапками їх не закидаєш, ні в якому разі, - сказав Ротань в ефірі телеканалу "Футбол 2".

Нагадаємо, що поєдинок проти Люксембургу почнеться 15 листопада в 19:00. Українці посідають третє місце у групі, відстаючи від Іспанії за додатковими показниками, а від Словаччини - на три залікових пункти.

Читайте також: Ротань розповів про сильні сторони майбутніх суперників збірної України

12 листопада в тренувальному матчі збірна Люксембургу здолала німецький клуб "Бохум", який виступає у другій Бундеслізі - 4:2. Три голи записав на свій рахунок форвард Моріс Жон Девілль.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі