Капітан "Дніпра-1" зробив прогноз на можливий матч України і Росії на Євро-2020

Поділитися
Капітан "Дніпра-1" зробив прогноз на можливий матч України і Росії на Євро-2020 Кравченко прогнозує перемогу українців 2:0 © iSport.ua
Сергій Кравченко впевнений, що українці здолають росіян.

Капітан "Дніпра-1" Сергій Кравченко поділився думкою про можливе матчі збірної України проти Росії на Євро-2020, передає "Діалог.UA".

"Якщо така зустріч відбудеться, і збірні України та Росії зійдуться в плей-офф, то це буде суперматч, з колосальним ажіотажем.

Україна зараз показує хороший футбол, і команда Росії непогано виглядає. Тим не менш, збірна України зараз більш стабільна, вона у відбірковому циклі не програвала взагалі, а Росія два рази поступилася бельгійцям.

Ми всі, звичайно ж, будемо вболівати за українців. Мій прогноз: підсумковий рахунок зустрічі - 2:0 на користь збірної України", - заявив Сергій.

Україна виступить на Євро-2020 в групі C c Голландією та Австрією. У плей-офф турніру українців і росіян розводити вже не будуть.

Раніше повідомлялося про те, що Росію не відсторонять від Євро-2020, незважаючи на черговий допінговий скандал.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі