Капітан "Дніпра" не задоволений грою команди з "Наполі"

Поділитися
Капітан "Дніпра" не задоволений грою команди з "Наполі" Ротань вважає, що "Дніпро" віддавався грі на 200 відсотків © ФК Днепр
Руслан Ротань вважає, що його партнери віддавалися боротьбі на 200 відсотків, однак деякі моменти у "Дніпра" все ж не виходили.

Перший матч 1/2 фіналу Ліги Європи Наполі - Дніпро завершився результативною нічиєю 1:1. Саме такий результат поєдинку був однією з головних цілей українських футболістів на гостьове протистояння.

Забитий гол на чужому полі дає дніпрянам хороший шанс на успіх і вихід у фінал. Повторний матч відбудеться 14 травня в Києві.

Капітан "Дніпра" Руслан Ротань вважає, що його партнери повністю віддалися боротьбі на полі, однак при цьому в їхніх діях було чимало помилок.

"Зрозуміло, що ми самі незадоволені грою. У нас багато чого не вийшло, але ми віддавалися на полі на 200 відсотків і в підсумку були винагороджені за це. Хочеться сказати спасибі хлопцям за їх самовіддачу у важкій грі. Але попереду ще матч у Києві, де буде ще важче", - заявив по гарячих слідах Ротань.

Нагадаємо, що "Дніпро" пропустив гол на початку другого тайму після розіграшу кутового і удару головою у виконанні Лопеса Сілви. Надалі вдала гра воротаря Дениса Бойка не дозволила неаполітанцям збільшити перевагу в рахунку, а у дніпрян мало що виходило в атаці. Лише під завісу поєдинку, коли італійська команда втомилася, підопічним Маркевича вдався контрвипад, який завершився точним ударом ледь вийшов на заміну Євгена Селезньова.

Ротань вважає, що можливо його команді пощастило, однак при цьому в півфінал пройшли лише чотири клуби і "Дніпро" виявився в їх компанії.

"Критикуйте, це в прниципе ваша справа, але я скажу, що будь-який футболіст мріяв би зіграти в півфіналі Ліги Європи. У себе вдома "Наполі" нікого не "відпускає". Але нам все-таки вдалося тут зіграти внічию", - резюмував капітан дніпропетровської команди.

Додамо, що в іншому матчі "Севілья" не залишила шансів "Фіорентині", розгромивши італійців 3:0.

Читайте також: Везіння Маркевича в Неаполі: Селезньов вийшов на заміну і врятував "Дніпро" від поразки

Після матчу головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич пообіцяв, що в Києві його команда зіграє інакше, адже на виїзді суперник перевершив її. Фахівець погодився, що дніпрянам пощастило в Неаполі звести поєдинок внічию.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі