Історичний 11-й тур Прем'єр-ліги завершився нульовою нічиєю "Говерли" та "Волині"

Поділитися
Історичний 11-й тур Прем'єр-ліги завершився нульовою нічиєю "Говерли" та "Волині" "Говерла" та "Волинь" не зуміли забити голи © fcgoverla.uz.ua
Як і очікувалося, зустріч ужгородської та луцької команд не принесла вболівальникам великої естетичної насолоди, адже футболісти так і не зуміли хоча б один раз вразити ворота суперника.

Історичний 11-й тур Прем'єр-ліги завершився нульовою нічиєю "Говерли" та "Волині". Таким чином, ужгородська команда залишається без перемог у нинішньому сезоні, а "Волинь" розташувалася на 10-му місці турнірної таблиці.

Раніше три матчі 11-го туру завершилися нульовою нічиєю - "Ворскла" - "Іллічівець", "Металург" З - "Чорноморець", а також "Металіст" - "Олімпік".

Втім, як вже повідомлялося, в 11-му турі був зафіксований історичний результат - донецький "Металург" вперше за півтора десятка років протистоянь обіграв земляків з "Шахтаря". Також вперше за кілька чемпіонатів на чолі турнірної таблиці тур завершує київське "Динамо".

Читайте також: Керівництво запорізького "Металурга" поки не планує відставку головного тренера

не Можна сказати, що в матчі в Ужгороді футболісти грали на утримання рахунку і не ризикували, щоб вийти вперед і здобути три очки. Просто й "Говерлі", і "Волині" не вистачило холоднокровності в завершальній стадії. Кілька хороших моментів змарнував ужгородець Максим Фещук, а наприкінці другого тайму ледве не відкрив рахунок Ерік Бікфалві. Слід відзначити надійну гру воротаря волинян Віталія Неділька.

Говерла - Волинь - 0:0

"Говерла" (Ужгород): Коваль, Качараба, Акакпо, Ягодінскіс, Люлька, Полянський (Степанюк, 46), Тудосе, Герасим'юк, Мякушко (Каверін, 71), Фещук (Бурдужан, 46), Шацьких.

"Волинь" (Луцьк): Неділько, Немчанінов, Шабанов, Жунич, Сімінін, Федорчук, Бабенко, Матей (Задерецкий, 79), Мемешев, Бікфалві (Алессандро, 90+1), Мариотто (Кобахідзе, 55).

Покарання: Мякушко, 38. Качараба, 57. Федорчук, 74. Немчанінов, 90 (попередження).

Судді: Можаровський (Львів), Володін (Херсон), Андрєєв (Донецьк).

3 листопада. Ужгород. Стадіон "Авангард".

Відзначимо, що в 12-му турі "Волинь" зіграє з донецьким "Олімпіком", а "Говерла" прийме донецький "Металург".

Раніше повідомлялося, що київське "Динамо" завдяки перемозі над "Дніпром" вийшло на перше місце турнірної таблиці Прем'єр-ліги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі