Іспанія вкотре виявилася сильнішою за Італію

Поділитися
Іспанія вкотре виявилася сильнішою за Італію Іспанці та італійці не потішили глядачів голами і яскравими комбінаціями © afflictor.com
Чемпіони світу та Європи знову обіграли італійців: цього разу в рамках контрольної зустрічі. Наступна зустріч суперників може відбутися тепер тільки у плей-офф чемпіонату світу-2014.

Збірна Іспанії обіграла Італію 1:0 у товариському матчі, який відбувся у Мадриді. Перемогу чинним чемпіонам світу та Європи приніс точний удар Педро Родрігеса з "Барселони".

Таким чином, іспанці знову виявилися сильнішими за італійців - цього разу і в контрольному протистоянні в рамках підготовки команд до чемпіонату світу-2014. Нагадаємо, у 2013 році на Кубку Конфедерацій "червоно-жовті" здолали "Скуадру Адзурру" у півфіналі турніру лише за допомогою серії післяматчевих пенальті - 7:6. Раніше на Євро-2012 іспанці розгромили суперника у вирішальному матчі на НСК "Олімпійський" 4:0.

Тепер же, найближчим часом, опоненти можуть зустрітися лише у плей-офф чемпіонату світу-2014: нагадаємо, що Італія згідно з жеребкуванням потрапила у дуже цікаву і сильну групу D з Уругваєм, Англією і Коста-Рікою. Іспанія ж зіграє груповий турнір у квартеті В - з Чилі, Австралією та Нідерландами.

Товариський матч

Іспанія - Італія - 1:0 (0:0)

Гол: Педро, 63.

Іспанія: Касільяс (Віктор Вальдес, 46), Хаві Мартінес, Серхіо Рамос (Альбіоль, 66), Хорді Альба, Аспілікуета, Серхіо Бускетс (Хабі Алонсо, 46), Іньєста (Хесус Навас, 66), Тіагу Алькантара, Фабрегас (Сільва, 46), Педро (Касорла, 82), Дієгу Коста.

Італія: Буффон, Барцальї, Палетта, Крішіто (Абате, 46), Маджо (Де Шильо, 46), Мотта (Джаккеріні, 62), Монтоліво, Маркізіо, Черчі (Іммобіле, 69), Кандрева (Пірло, 46), Освальдо (Дестро, 69).

Попередження: Крішіто, 43. Дестро, 75.

Суддя: Арановський (Україна).

5 березня. Мадрид. "Вісенте Кальдерон".

Відзначимо також, що Іспанія є суперником збірної України у відбірковому турнірі Євро-2016. Інші опоненти українців також провели свої матчі: Словаччина на виїзді здолала Ізраїль 3:1, а Білорусь поступилася Болгарії 1:2.

В останніх товариських поєдинках, які відбулися на різних континентах 5 березня можна відзначити велику гостьову перемогу Бразилії над ПАР 5:0 (хет-трік Неймара) та Португалії над Камеруном - 5:1 (дубль Кріштіану Роналду). Також цікавим було протистояння Франції і Нідерландів - у Парижі місцеві футболісти здолали суперника 2:0 за допомогою точних ударів Каріма Бенземи і Блеза Матюіді.

Також цікаво розвивалися події в поєдинку Австралія - Еквадор: учасники ЧС-2014 видали результативний футбол і потішили глядачів у столиці Великобританії (матч відбувся в Європі, щоб спростити підготовку футболістів). За півгодини поєдинку австралійці вийшли вперед 3:0, однак після перерви південноамериканці повністю реабілітувалися, забивши чотири голи. Переможний удар на 90+2 хвилині записав на свій рахунок півзахисник Едісон Мендес.

Нагадаємо, що збірна України в товариському поєдинку переграла 2:0 учасника ЧС-2014 США. Матч відбувся у місті Ларнака на Кіпрі. !zn

Читайте також:

Ікер Касільяс з "Реала" встановив воротарський рекорд Іспанії

Перший гол в історії збірної Гібралтару забив футзаліст Чіполіна

Президенту ФФУ Конькову загрожує відставка за спробу скасування гри зі США - ЗМІ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі