"Іллічівець" сенсаційно зупинив "Зорю" завдяки голу на останніх секундах гри

Відео
Поділитися
"Іллічівець" сенсаційно зупинив "Зорю" завдяки голу на останніх секундах гри Сергій Гринь став автором першої перемоги своєї команди
Перша перемога маріупольців у нинішньому сезоні надовго запам'ятається як команді Павлова, так і поваленої "Зорі".

Маріупольський "Іллічівець" здобув першу перемогу в нинішньому сезоні, обігравши луганську "Зорю" 2:1 на домашньому стадіоні в Дніпропетровську.

Переможний м'яч на свій рахунок записав 20-річний форвард Сергій Гринь, який відзначився вже на 3-й доданій арбітром хвилині.

Таким чином, підопічні Миколи Павлова зуміли покинути останню сходинку турнірної таблиці, відправивши туди львівські "Карпати". "Зоря" ж поки не зуміла закріпитися на 4-му місці і тепер ризикує втратити його.

Звітний поєдинок став триуфальным для молодого Гриня, який був по-справжньому активний у грі, підтвердивши це гольовий і переможним м'ячем. Адже до цього у 20-річного нападника було ще кілька нереалізованих моментів.

У "Зорі" провально провела поєдинок вся команда, але найбільше не пощастило, мабуть, новачкові Рустаму Худжамову. Юрій Вернидуб ризикнув випустити на поле голкіпера, який вже давно не проводив офіційні матчі, але в підсумку досвідчений Худжамов не зумів виправдати довіру. Спочатку він пропустив вже на 12-й хвилині, а потім невдало приземлився на газон і отримав травму. Пропущений гол і заміна на 19-й хвилині - що може бути гірше?

Читайте також: "Іллічівець" буде залишатися в Маріуполі, доки ситуація не стане "жахливою"

Як би там не було, але все вирішила помилка оборони луганчан, які занадто захопилися атакою. Двічі протягом кількох хвилин вони пропускали ривок Гриня, вдруге нападник класно проштовхнув м'яч повз Андрія Полтавцева.

Іллічівець - Зоря - 2:1 (1:1)

Голи: Зубков, 12 (1:0). Ліпартія, 26 (1:1). Гринь, 90+4 (2:1).

"Іллічівець" (Маріуполь): Гальчук, Вакуленко, Зубков, Матвєєв, Скоблов (Немтінов, 77), Матяж, Яворський, Жичиков (Цюпа, 81), Гринь, Вовкодав, Шевчук.

"Зоря" (Луганськ): Худжамов (Полтавців, 19), Пилявський, Тотовицький, Будковський (Малиновський, 46), Любеновіч (Опанасенко, 61), Ярмаш, Вернидуб, Ліпартія, Малишев, Каменюка, Чайковський.

Покарання: Матвєєв, 8. Яворський, 51. Вакуленко, 58. Вернидуб, 66. Тотовицький, 84 (попередження).

Суддя: Романов (Дніпропетровськ), Мотика (Тернопіль), Литвин (Київ).

7 березня. Дніпропетровськ. Стадіон "Метеор".

7 і 8 березня в рамках 16-го туру відбудеться ще 6 матчів: в суботу "Шахтар" прийматиме "Металіст", а запорізький "Металург" донецький, а назавтра "Олімпік" зіграє з "Динамо", "Волинь" з "Чорноморцем", "Ворскла" з "Говерлою", а завершать ігровий день "Карпати" і "Дніпро".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі