Ігор Суркіс виступає за повернення міліції на стадіони

Поділитися
Ігор Суркіс виступає за повернення міліції на стадіони Суркіс сподівається, що УЄФА не надто суворо покарає "Динамо" © football.ua
Президент "Динамо" вважає, що на ключових матчах повинні бути присутніми правоохоронці.

Ігор Суркіс впевнений, що на важливих матчах українських клубів на стадіонах повинна бути присутня міліція. Про це президент "Динамо" заявив, коментуючи напад на темношкірих уболівальників під час поєдинку киян проти "Челсі".

"Я вважаю, що на таких матчах правоохоронні органи необхідні. Це дисциплінувало б. 99 відсотків порядних людей, які йдуть на стадіон, були б у повній безпеці. Через купку негідників сьогодні під загрозою знаходиться проведення наступних матчів: може, вони пройдуть з закритими секторами або взагалі при пустих трибунах... Це вже не футбол - краще грати у дворі", - сказав Суркіс в ефірі програми "Профутбол".

"Працювати треба разом з правоохоронними органами, виявляти таких хуліганів, не залишати це осторонь. Дізнатися, хто це зробив... Слава богу, "Олімпійський" обладнаний камерами відеоспостереження. Якщо міліція захоче, то знайти їх буде не так складно. Не може "Динамо" простежити за 68 тисячами глядачів - ви це все прекрасно розумієте. Делегат матчу поставив нам чудову оцінку. Стався такий інцидент, але він буває і в побуті, не тільки на стадіоні...", - зазначив Суркіс.

Також президент "Динамо" висловив сподівання, що УЄФА не буде занадто серйозно карати киян: "Враховуючи, що оцінка матчу була відмінною, сподіваюся, що УЄФА розбереться в цій ситуації, і ми обмежимося штрафом".

Читайте також: У ФФУ і "Динамо" вважають, що прояв расизму може бути "продуманою провокацією"

Нагадаємо, УЄФА відкрив справу проти "Динамо", отримавши дані від FARE. Київському клубу загрожує серйозне покарання, вердикт буде озвучений 27 жовтня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі