"Хімік" розгромив "Запоріжжя" в матчі-відкритті чемпіонату України з баскетболу

Поділитися
"Хімік" розгромив "Запоріжжя" в матчі-відкритті чемпіонату України з баскетболу Підопічні Олега Юшкіна не залишили шансів супернику © ФБУ
10 жовтня стартував новий чемпіонат України, який проходить під егідою Федерації баскетболу України.

У стартовому поєдинку нового чемпіонату України з баскетболу чинний чемпіон країни южненський "Хімік" на виїзді зіграв з нещодавно створеним БК "Запоріжжя".

Южненці не зазнали жодних проблем у цій зустрічі, розгромивши суперника з різницею у 34 очки і підтвердивши статус головного фаворита сезону. Підсумковий рахунок зустрічі - 86:52. Найрезультативнішим у складі запоріжців став Станіслав Овдєєнко, який набрав 12 очок. У "Хіміка" 18 очок і 6 підбирань записав на свій рахунок Володимир Конєв.

Крім того, 10 жовтня відбулися ще два матчі. "Черкаські мавпи" вдома програли "Кривбасу" - 60:75. У складі криворіжців 35 очок на свій рахунок записав досвідчений Дмитро Глєбов. В іншому поєдинку МБК "Миколаїв" переграв одеську "БІПУ" - 72:61.

Читайте також: У баскетбольній Суперлізі визначилися з кількістю учасників і форматом чемпіонату

Нагадаємо, у новому сезоні в Україні буде проводитися два баскетбольних чемпіонати: один під егідою ФБУ, а також альтернативний - Суперліга. У другому турнірі серед інших зіграють "Будівельник" і "Дніпро". Його старт намічений на 31 жовтня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі