Хей вирішив отримати боксерську ліцензію заради бою з Кличком-старшим

Поділитися
© enews.in.ua
Кличко-старший - єдиний суперник, поєдинок з яким цікавить Хея. Провести бій він розраховує в 2013 році.

Боксер-важковаговик Девід Хей заявив, що він подасть заявку на отримання британської боксерської ліцензії, щоб у 2013 році провести бій з українцем Віталієм Кличком. Хей підкреслив, що Кличко-старший - єдиний суперник, поєдинок з яким його цікавить.

Хей збирався завершити кар'єру в жовтні 2011 року, коли йому виповнився 31 рік. Він не подав заявку на продовження боксерської ліцензії і позбувся її.

У липні 2012 року Хей провів поєдинок зі своїм співвітчизником Дереком Чісорою. Цей бій був санкціонований Федерацією боксу Люксембургу. Поєдинок закінчився перемогою Хея технічним нокаутом.

Хей розповів, що ліцензія в Люксембурзі йому потрібна була тільки тому, що інакше поєдинок з Чісорою не міг відбутися (цей боксер позбувся британської боксерської ліцензії за бійку з Хеєм на прес-конференції). Хей підкреслив, що після перемоги над Чісорою від люксембурзької ліцензії він відмовився.

Віталій Кличко свій останній поєдинок провів 8 вересня в Москві з Мануелем Чарром з Німеччини. Після цього бою Кличко, який володіє титулом чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада), сказав, що він поки не вирішив, чи буде він продовжувати кар'єру. Кличко сказав, що рішення може залежати від результатів виборів до Верховної Ради. !zn

Читайте також:

Кличко відстояв титул чемпіона світу, перемігши Чарра технічним нокаутом (ВІДЕО)

Віталій Кличко не битиметься з Холіфілдом «ні за які гроші»

Кличко відмовився від бою з Хеєм і Чісорою

Чісору позбавили боксерської ліцензії за неспортивну поведінку

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі