Харлан визнана найкращою спортсменкою України за підсумками грудня

Поділитися
Харлан визнана найкращою спортсменкою України за підсумками грудня Харлан виграла загальний залік Кубка світу © facebook.com
Спортсменка отримала 12-е звання в кар'єрі.

Шаблістка Ольга Харлан була визнана найкращою спортсменкою грудня за версією Національного олімпійського комітету України, повідомляє офіційний сайт організації. Найкращим тренером грудня НОК визнав наставника шаблістки Юрія Марченка.

У грудні Харлан перемогла на етапі Кубка світу в Солт-Лейк Сіті, у фіналі якого українка виявилася сильнішою за китаянку Цянь Цзяжуй (15:9). Крім того, українка в четвертий раз виграла загальний залік Кубка світу.

Зазначимо, що за кількістю нагород найкращому спортсмену місяця Харлан обійшла гімнаста Олега Верняєва, у якого 11 нагород.

Харлан є шестиразовій чемпіонкою світу з фехтування. Також Харлан - перша в історії спортсменка, яка виграла "золото" світової першості в індивідуальній шаблі чотири рази (2013, 2014, 2017, 2019).

Раніше повідомлялося про те, що Ольга Харлан очолила світовий залік шаблісток.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі