Харківські фанати пошкодили автобуси «Шахтаря»

Поділитися
Прес-служба ФК «Шахтар» повідомила про напад на три клубних автобуса після матчу в Харкові з «Металістом» у суботу, 25 вересня, в якому гірники перемогли 2:1, забивши гол на 4-й доданій хвилині зустрічі.

Прес-служба ФК «Шахтар» повідомила про напад на три клубних автобуса після матчу в Харкові з «Металістом» у суботу, 25 вересня, в якому гірники перемогли 2:1, забивши гол на 4-й доданій хвилині зустрічі.

Згідно з заявою, в автобуси з командою «Шахтаря» жбурляли важкі предмети. «Один із них розбив скло по лівому борту автолайнера, добре що той оснащений багатошаровим склопакетом, завдяки чому всередину автобуса предмети не потрапили», - йдеться в повідомленні. Пізніше розгніваним фанатам усе ж таки вдалося розбити скло в двох інших автобусах клубу.

«Парадоксально, що свідками того, що відбувається були кілька сотень співробітників правоохоронних органів, які жодним чином на це свавілля не відреагували! (...) А один з правоохоронців навіть демонстративно вдарив кулаком по автобусу», - поскаржилася прес-служба донецького клубу.

Харків'яни вибачилися перед донецькими

Після інциденту ФК «Металіст» оприлюднив офіційну заяву клубу про подію: «Футбольний клуб« Металіст », керівництво, тренерський штаб, футболісти і, ми впевнені, справжні цінителі футболу обурені підлими та хуліганськими діями осіб, що напали на клубний автобус донецької команди і вболівальників після матчу «Металіст» - «Шахтар». Шанувальників футболу і наші клуби завжди пов'язували добрі відносини друзів і сусідів ».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі