Хачеріді хоче піти з "Динамо", а Дуглас Коста - з "Шахтаря"

Поділитися
Хачеріді хоче піти з "Динамо", а Дуглас Коста - з "Шахтаря" Хачеріді подобається англійський чемпіонат © football.ua
Захисник киян прагне пограти в топ-чемпіонаті, а хавбек "гірників" бажає попрацювати з Моуріньо.

Після фіналу Кубка України, в якому "Динамо" обіграло "Шахтар", захисник киян Євген Хачеріді в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1" заявив, що хотів би змінити обстановку.

"Я вже не молодий, мені 27 років, і хочеться десь пограти в топ-чемпіонаті. Подивимося, що буде далі, але в Україні я вже все виграв: чемпіонат, Кубок, Суперкубок. Хочеться пограти десь. Якщо вийде, я буду тільки радий. Мені подобається англійський чемпіонат. І Німеччина, і Іспанія - теж", - сказав Хачеріді.

Нагадаємо, що український захисник захищає кольори "Динамо" з 2007 року, і за цей час двічі виграв чемпіонат України і тричі - Кубок.

А півзахисником донецького "Шахтаря" Дугласом Костою, схоже, серйозно цікавиться "Челсі". Лондонці готові заплатити за бразильця близько 30 мільйонів євро. Сам Коста теж не проти перебратися на Туманний Альбіон: "Це природно, що приходить час, коли ти втомлюєшся постійно грати в одному і тому ж чемпіонаті. Мені 24 роки, тому відкрито заявляю: я хочу піти з "Шахтаря". Я працюю з відмінним тренером, але вважаю Жозе Моурінью найкращим наставником у світі. Я хочу, щоб мені дали шанс проявити себе в "Челсі".

У "Шахтар" Коста перебрався в 19 років, вигравши з клубом 5 титулів чемпіона і 3 Кубка України. З недавніх пір півзахисник викликається до складу збірної Бразилії. На його рахунку вже 4 матчі у футболці пентакампеонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі