Грозний збирається піти з "Говерли" і поїхати з України

Поділитися
Грозний збирається піти з "Говерли" і поїхати з України Грозний працює в "Говерлі" з 2013 року
Головний тренер одного з проблемних клубів УПЛ втомився працювати без зарплати і вважає, що в Ужгороді його не цінують.

Головний тренер "Говерли" В'ячеслав Грозний заявив про свій намір покинути команду і працевлаштуватися за кордоном. Фахівець більше не горить бажанням працювати в клубі-аутсайдері, в якому не платять зарплату.

"Сподіваюся, найближчим часом поїду з України - зараз активно над цим працюю. Тому що це вже межа! 14 місяців не платять зарплату, про преміальні забули... Мене не влаштовує робота в колективі-аутсайдері, але у всіх серйозних вітчизняних клубах тренерські позиції зайняті. Тому буду шукати варіанти за кордоном", - наводить слова Грозного Dynamo.kiev.ua.

Також Грозний, який працює в "Говерлі" з 2013 року, вважає, що в Ужгороді його роботу не цінують: "В Ужгороді мене не цінують. Приходить на матчі сто чоловік і кричать, що повинні бути місцевий тренер і місцеві футболісти. На Закарпатті немає футболу і найближчим часом не буде, тому що ніхто із заможних людей не цікавиться грою! Контрабандою цигарок цікавляться, спортом - ні".

Нагадаємо, участь "Говерли", у якій існують серйозні заборгованості по зарплаті, у новому сезоні довгий час знаходилося під питанням, однак перед стартом чемпіонату команда укомплектувалася переважно молоддю з київського "Динамо". У чотирьох стартових турах УПЛ ужгородці набрали 3 очки і займають одинадцяте місце.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі