Гравець збірної України ще рік проведе в Нідерландах

Поділитися
Гравець збірної України ще рік проведе в Нідерландах Олійник зіграв 31 матч минулого сезону
Денис Олійник продовжить виступи в "Вітессі", незважаючи на інтерес європейських клубів.

Український півзахисник Денис Олійник залишиться в "Вітессі" ще на рік. Гравець збірної України і голландський клуб прийшли до угоди продовжити співпрацю, про що повідомив агент футболіста Андрій Головаш в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

"Інтерес до нього в європейських клубів є і існував ще й у зимовий період. Але після обговорення з Денисом, тренером і керівництвом "Вітесса" було прийнято рішення залишитися ще на сезон. Він хоче закріпитися, і це правильно, тому що він тільки почав розуміти гру команди, а зараз став повністю своїм, - сказав Головаш, - У Дениса хороші взаємини в колективі, він зумів пройти період адаптації, що, як правило, болісно дається гравцям зі Східної Європи. Він залишається в "Вітессі", і клуб не буде розглядати по ньому ніяких пропозицій".

Нагадаємо, 28-річний українець перебрався в "Вітесс" в якості вільного агента і за сезон провів 31 матч (3 голи, 4 передачі). У чемпіонаті Нідерландів "Вітесс" посів п'яте місце. На рахунку Олійника загалом 12 матчів у складі збірної України.

Зазначимо, що за кордон може перебратися ще один українець. Гравець київського "Динамо" Євген Селін, за інформацією MatchDay, близький до переходу в грецький "Платаніас". Останні півроку Селін провів в оренді в харківському "Металісті".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі