Гравець "Металіста" вважає, що його команда гідно відповіла на глузування "Шахтаря"

Поділитися
Гравець "Металіста" вважає, що його команда гідно відповіла на глузування "Шахтаря" Харків'яни зрівняли рахунок на останніх секундах матчу з "Шахтарем" © football.ua
За тиждень харків'яни двічі зіграли з "Шахтарем". Кубковий поєдинок не вдався "Металісту", що стало причиною для глузливих коментарів з табору опонента.

16-й тур вже після першого ігрового дня порадував вболівальників кількома несподіваними результатами, серед яких, безсумнівно, головною сенсацією можна вважати нічию Металіста і Шахтаря.

Нічийний результат цікавий і тим, що харків'яни зуміли відігратися в меншості - гол був забитий в останній атаці: Іван Бобко навісив зі штрафного, а Володимир Прийомів переправив головою м'яч у ціль.

Таким чином, протягом тижня "Металіст" двічі зіграв з "Шахтарем" у Львові (номінально - на своєму полі) і зумів з другої спроби досягти прийнятного результату.

Кирило Ковальчук, центральний хавбек харків'ян вважає, що його команда гідно відповіла на критику і іронію, яка звучала з табору "Шахтаря" після поєдинку 1/4 фіналу Кубка України, в якому "Металіст" без варіантів програв 0:2.

"Ми були в такому становищі, що треба було зігратися. В минулому матчі нові хлопці приїхали прямо на гру. Я все розумію, але мені і всій команді було дуже прикро прочитати в інтерв'ю Степаненко, що їм краще було потренуватися, ніж грати з "Металістом". Все може бути, але команда перебуває на четвертому місці, дійшла до 1/4 фіналу Кубка, і всі ми викладаємося на полі", - заявив після матчу Ковальчук в інтерв'ю телеканалу "Футбол".

Читайте також: Двоє футболістів-страйкарів з "Металіста" працевлаштувались у "Волині"


"Вся команда дуже переживала, коли такі слова...У нас теж грають хороші хлопці. Так, ми трохи незіграними, але не можна так ображати нікого. Сьогодні 2:2, і нехай тепер кожен думає", - резюмував півзахисник.

Після невдачі "Шахтар" ризикує відпустити київське "Динамо" в ще більший відрив. На сьогоднішній день між "гірниками" і киянами - п'ять очок різниці. 8 березня "Динамо" зіграє з донецьким "Олімпіком", який вже відбирав очки у іменитого опонента в першому колі. Тоді була зафіксована нульова нічия.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі