Гравця "Габали" заарештували у справі щодо смерті журналіста

Поділитися
Гравця "Габали" заарештували у справі щодо смерті журналіста Гусейнову загрожує від 8 до 12 років © azerisport.com
Футболіст азербайджанського клубу, який очолює українець Роман Григорчук, виявився причетним до смерті представника ЗМІ.

Гравець азербайджанської "Габали", в якій працює український тренер Роман Григорчук і виступають українські футболісти, арештований правоохоронними органами.

Джавід Гусейнов, який був капітаном команди, був допитаний слідчими за фактом побиття, що призвело до смерті журналіста Расіма Алієва. За попередньою інформацією, футболиста взято під варту терміном на 3 місяці.

Раніше Алієв розкритикував Гусейнова за поведінку після матчу відбіркового раунду Ліги Європи проти кіпрського "Аполлона" (півзахисник демонстрував образливі жести), після чого журналісту зателефонував чоловік, який представився родичем Гусейнова, образив його, а пізніше запросив випити чаю. На зустрічі, яка відбулася 8 серпня, на Алієва напали кілька людей, які побили журналіста, після чого він потрапив до лікарні. Потерпілому була зроблена операція, однак згодом він помер.

Гусейнов у той же день був відсторонений з команди "до з'ясування всіх подій", а його двоюрідний брат Ельшан Ісмайлов заарештований в якості головного підозрюваного у вбивстві журналіста.

За інформацією азербайджанських ЗМІ, футболісту загрожує термін від 8 до 12 років. Це відбудеться в тому випадку, якщо слідством буде доведено, що саме він виступив замовником побиття журналіста.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі