Гравці "Металурга" будуть заробляти в "Сталі" в два рази менше

Поділитися
Гравці "Металурга" будуть заробляти в "Сталі" в два рази менше Завгородній впевнений, що команді під силу боротися за високі місця
У Прем'єр-лізі "Сталь" буде боротися за четверту сходинку, а склад команди зазнає значних змін.

Дніпродзержинська "Сталь", яка замінить донецький "Металург" в Прем'єр-лізі, ставить перед собою амбітні завдання.

Президент клубу Максим Завгородній в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1" заявив, що команда буде боротися за путівку в Лігу Європи: "Напевно, "Сталь" ніколи не буде командою з першої трійки, але наступне за цією трійкою місце - це наша мета".

В УПЛ команда буде грати під керівництвом Володимира Мазяра, який працював зі "Сталлю" і до цього. За словами Завгороднього, з колишнього складу днепродзержинского клубу в команді залишиться максимум п'ять гравців. Поповнять клуб кілька молодих виконавців з "Дніпра", а також увіллються в команду гравці донецького "Металурга", щоправда, за умови зниження зарплати. "Гравці "Металурга" повинні будуть погодитися на зниження зарплати. Персонально по кожному є окрема ситуація, але зниження буде значним – 50-60%", - повідомив Завгородній.

Нагадаємо, що перше коло нового чемпіонату "Сталь" планує відіграти в Дніпропетровську, а в цей час у Дніпродзержинську буде проводиться дорога реконструкція місцевого стадіону. На цьому тижні повинен початися перший збір команди.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі