Гравці "Металіста" вийшли на матч з "Олександрією" з запізненням на 30 хвилин

Поділитися
Гравці "Металіста" вийшли на матч з "Олександрією" з запізненням на 30 хвилин Довгий розповів про розмову з Курченком © MatchDay
Харків'яни ледь не бойкотували гру, але все ж вийшли на поле після розмови з президентом.

Матч 16-го туру української Прем'єр-ліги "Олександрія" - "Металіст" розпочався із запізненням на півгодини. Причиною тому послужив бойкот гравців харківського клубу.

Харків'яни не вийшли на передматчеву розминку вчасно і спочатку були налаштовані бойкотувати зустріч через наявні заборгованості по зарплаті. Але пізніше все-таки погодилися вийти на поле, переговоривши з президентом "Металіста" Сергієм Курченко.

"Достукалися до нашого керівництва, була розмова з президентом. Немає винних, призвідників, це маячня. Зв'язалися з президентом. Головне, що виходимо. Після гри я донесу все, що треба буде", - наголосив в коментарі телеканалу "Футбол 2" один з лідерів "Металіста" Олексій Довгий.

Цікаво, що пізніше матч був припинений на деякий час - через заворушення на трибунах. Вболівальники "Металіста" закидали кут поля шашками, виривали крісла з трибуни і кидали їх на поле.

Читайте також: У "Металісті" не платять зарплату чотири місяці

Відзначимо, що раніше перебував під питанням вихід команди на поле у матчі проти "Зорі". Також повідомлялося, що харківський клуб до кінця цього року може позбутися ліцензії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі