Гравці "Баварії" незадоволені нульовою нічиєю в матчі з "Шахтарем"

Поділитися
Гравці "Баварії" незадоволені нульовою нічиєю в матчі з "Шахтарем" "Гірники" не дали розвернутися Томасу Мюллеру
Поїздка до Львова, якщо говорити про футбол, явно не вдалася команді з Мюнхена. Футболісти залишилися незадоволені тим, що їм не вдалося вразити ворота Андрія П'ятова.

"Шахтар" завдяки тому, що не дозволили "Баварії" забити у свої ворота під час першого матчу 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів, суттєво покращив свої шанси на потрапляння у чвертьфінал. "Баварія" ж у свою чергу виїхала зі Львова ні з чим, адже по всій видимості не виконала план на гру.

Про це після поєдинку говорили футболісти мюнхенської команди: всі як один стверджували, що недостатньо гостро і агресивно зіграли в атаці і не створили напругу біля воріт Андрія П'ятова. Також жалкували і про червону картку для Хабі Алонсо, який є ключовим гравцем центру поля "Баварії".

"Сьогодні був важкий матч, в якому було дуже важко виграти. В цілому ми не змогли показати той футбол, який хотіли. Ми не задоволені результатом. Було б добре, якби вдалося забити. До того ж червона картка була зовсім необов'язковою", - розповів в ефірі телеканалу 2+2 атакуючий хав "Баварії" Маріо Гьотце.

"У нас були можливості, щоб забити гол у першому таймі, але не все вийшло так, як ми хотіли. Епізод з видаленням? Думаю, ми добре зіграли вдесятьох, однак після того, як поле залишив Хабі Алонсо, вже не думали про те, щоб відкрити рахунок", - розвиває думку Гьотце нападник Томас Мюллер.

"У "Шахтаря" дуже сильна команда, вона виглядала агресивно. Але сподіваюся, що в Мюнхені ми будемо тримати ситуацію під контролем і зможемо досягти необхідного результату", - резюмував партнерів півзахисник Бастіан Швайнштайгер.

у Відповідь матч відбудеться 11 березня в Мюнхені.

Примітно, що футболісти "Баварії" поставили собі в заслугу той факти, що при всій їх беззубості в атаці і "Шахтарю" не вдавалося створювати момент біля воріт суперника.

Після поєдинку з "Баварією" тренер "Шахтаря" Мірча Луческу відзначив гру своєї команди в захисті, але при цьому залишився незадоволеним тим, як захисники діяли при організації атак. По суті, вони не допомагали гравцям передньої лінії, підсумував наставник.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі