"Говерлу" можуть продати закордонному інвестору і перевезти до Львова - ЗМІ

Поділитися
"Говерлу" можуть продати закордонному інвестору і перевезти до Львова - ЗМІ "Говерлу" можуть продати за 7-10 мільйонів
Ужгородський клуб, який переживає фінансові проблеми, незабаром може змінити власника.

В ужгородської "Говерли" може з'явитися новий власник. Як стало відомо MatchDay, керівництво ужгородців веде переговори з іноземними інвесторами щодо продажу клубу.

Мова йде про одну з німецьких компаній. Західноєвропейський холдинг планує направити свої інвестиції в Україну і побудувати на території Львівської області завод. Соціальним напрямком інвестори обрали футбол і хотіли б володіти командою, яка виступає в Прем'єр-лізі.

Повідомляється, що якщо у "Говерли" з'явиться новий інвестор, то клуб, швидше за все, переїде до Львова. Раніше інвестори розглядали варіант з придбанням львівських "Карпат" і навіть вступали в переговори з президентом клубу Петром Димінським. Але сторони не зуміли домовитися через занадто велику суму. "Карпати" просили близько 15 мільйонів доларів.

Сума угоди з "Говерлою" може скласти від 7 до 10 мільйонів доларів, але на нових власників ляжуть зобов'язання з погашення численних боргів перед колишніми футболістами та тренерами команди.

Крім того, повідомлялося, що тренером команди після зміни власника може стати Олег Лужний, але екс-динамівець в коментарі Tribuna.com цю інформацію спростував. "Я зараз перебуваю у Львові, чекаю пропозицій від клубів. Але їх поки що немає", - сказав Лужний.

Читайте також: Грозний збирається піти з "Говерли" і поїхати з України

Нагадаємо, раніше ФІФА покарала "Говерлу" забороною на трансфери на два майбутніх трансферних вікна за розірвання контракту без поважної причини у захищений період з румунським нападаючим Маріусом Нікулае.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі