"Говерла": усі фінансові зобов'язання перед ФФУ виконані

Поділитися
"Говерла": усі фінансові зобов'язання перед ФФУ виконані "Говерла" може покинути чемпіонат
Ужгородський футбольний клуб наполягає на своєму праві брати участь у наступному сезоні української Прем'єр-ліги.

В Одесі через відсутність кворуму вчора, 14 липня, не відбулося зібрання клубів Прем'єр-ліги, на якому повинна була вирішитися доля вакантного місця в УПЛ, звільненого донецьким "Металургом".

Рішення так і не прийнято, а на місце у вищій лізі претендують дніпродзержинська "Сталь", яка посіла друге місце у Першій лізі, а також маріупольський "Іллічівець", який покинув Прем'єр-лігу за підсумками минулого чемпіонату.

При цьому обидва клуби мають реальні можливості для участі в елітному дивізіоні, через що у Федерації футболу України підняли питання про виключення з вищої ліги "Говерли", яка фактично залишилася без більшості футболістів, які залишили команду через борги по зарплаті, наявні в клубі вже багато місяців.

Проте керівництво "Говерли" наполягає, що керівництво українського футболу не має права виключити команду з турніру і перевести в еліту і "Іллічівець", і "Сталь".

Клуб на своєму офіційному сайті опублікував відкритий лист до президентів ФФУ і УПЛ, в якому стверджується, що "виконано всі фінансові зобов'язання перед Федерацією футболу України, які необхідні для допуску футбольного клубу до участі у змаганнях Чемпіонату України з футболу сезону 2015/2016".

"Між клубом і ФФУ був укладений Меморандум, згідно з яким "Говерла" зобов'язана виконати фінансові зобов'язання щодо частини заборгованості перед футболістами, тренерами та іншим персоналом у термін до 31.12.2015 включно", - свідчить заява.

Крім того, керівництво "Говерли" зазначає, що підписали Меморандум і інші клуби, які також мають заборгованість перед гравцями та тренерами, але про їх виключення з турніру мови не йде.

Читайте також: "Іллічівець" та "Сталь" мають рівні шанси зайняти місце "Металурга" в УПЛ

Нагадаємо, що через відсутність футболістів "Говерла" не провела в міжсезоння жодного спарингу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі