"Говерла" у міжсезоння не проведе жодного спарингу

Поділитися
"Говерла" у міжсезоння не проведе жодного спарингу Грозний тільки знайомиться з новими гравцями
Ужгородський клуб досі не укомплектований і не може повноцінно готуватися до сезону.

"Говерла" тільки почала підготовчі збори до нового сезону, у розпорядженні головного тренера команди В'ячеслава Грозного 20 гравців (в основному молодь), а проводити товариські матчі ужгородці не будуть.

"Ми до гри першого туру з "Дніпром" не проведемо жодного контрольного матчу. А як? У нас на ряд позицій просто немає гравців", - підкреслив Грозний в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1" - Але краще працювати, ніж сидіти на дачі. Цікаво попрацювати з тими гравцями, які хочуть грати. Ви бачите, що на тренуванні багато молодих футболістів, яких ніхто не знає. Я теж їх не знаю, провів з ними тільки два-три заняття. Сам знайомлюся".

Нагадаємо, що у "Говерли" є серйозна заборгованість по зарплаті, а віце-президент клубу Олександр Шуфрич на днях заявив, що ужгородці будуть робити ставку на молодих і дешевих виконавців, активно використовуючи можливість орендувати гравців.

З минулого сезону на контрактах в клубі залишилися Шацьких, Надь і Бабенко. Серед тих, хто знаходиться зараз у Закарпатті - Люлька, Хльобас, Каверін і Цуріков. Відзначається, що кожен день на перегляд приїжджають нові футболісти.

У новому сезоні "Говерла" стартує 19 липня. В першому турі ужгородці прийматимуть "Дніпро" вдома.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі