Гості Євро-2012 будуть безкоштовно їздити у громадському транспорті

Поділитися
© donauto.dn.ua
УЄФА виділяє кошти приймаючим містам, щоб компенсувати витрати на безкоштовний проїзд власників квитків у дні матчів і до опівдня наступного дня після матчу.

УЄФА підписала угоду про реалізацію політики безкоштовного переміщення власників квитків на матчі Євро-2012 в громадському транспорті приймаючих міст турніру.

"УЄФА сьогодні підписав угоду про вільну транспортну ініціативу для реалізації політики безкоштовного переміщення власників квитків на території турніру, що є традицією УЄФА", - сказав на прес-конференції 8 травня у Києві директор турніру Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський.

Він нагадав, що УЄФА виділяє кошти приймаючим містам, щоб компенсувати витрати на безкоштовний проїзд власників квитків у дні матчів і до опівдня наступного дня після матчу. "Це було зроблено для обмеження транспортних потоків у містах і для зручності жителів Києва, Харкова, Львова та Донецька", - сказав Лубківський.

Він повідомив також, що за перший день додаткового продажу квитків на матчі чемпіонату Євро-2012 було реалізовано 8,5 тис. квитків.

Лубківський нагадав, що 7 травня почалася реалізація 50 тис. квитків на сайті УЄФА, у філіях "Укрсоцбанку" в Україні, а також в касах стадіонів "Донбас-Арена" і "Металіст". "Ці квитки можна буде придбати до повного розпродажу", - зазначив директор турніру.

Лубківський допустив, що дані квитки на матчі Євро-2012 у Києві, Донецьку та Харкові будуть розпродані за кілька днів.

Він також порекомендував особам, які придбають квитки, заздалегідь отримати їх у спеціальних пунктах видачі квитків, щоб не робити це в останні дні або день проведення конкретного матчу. !zn

Читайте також:

Блохін оголосив попередній список гравців на Євро-2012

Лубківський: До Євро-2012 ціни в українських готелях не відрізняються від польських

Європейські збірні відмовилися базуватися в Україні через високі ціни у готелях


Швеція ще думає над бойкотом Євро-2012 в Україні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі