Головний тренер збірної Словенії вважає, що у його команди є хороші шанси пройти Україну

Поділитися
Головний тренер збірної Словенії вважає, що у його команди є хороші шанси пройти Україну Катанець впевнений, що Україна серйозно налаштується на плей-офф © siol.net
Сречко Катанець впевнений, що його підопічним під силу вийти на чемпіонат Європи.

Головний тренер збірної Словенії Сречко Катанець оцінив шанси своєї команди обіграти у плей-офф кваліфікації Євро-2016 Україну і вийти на чемпіонат Європи. Наставник словенської збірної впевнений, що у його команди є все, щоб домогтися успіху, і не вважає за потрібне згадувати матчі Словенії та України в 1999 році.

"Те, що відбулося в 1999-му - сталося багато років тому. Футбол постійно змінюється, а тому ми не надаємо великого значення тій дуелі. Важливим фактором стане подгтовка до нинішніх матчів - потрібно, щоб футболісти підійшли до них в хорошій формі. Упевнений, що українці будуть серйозно готові до зустрічі з нами.

Матчі плей-офф відрізняються від інших поєдинків, адже потрібно буде провести дві гри за три дні, на футболістів буде впливати серйозний тиск. Нехай переможе найсильніший, але я думаю, що у нас є хороші шанси вийти на чемпіонат Європи", - сказав Катанець у коментарі Siol.net.

У відсотковому співвідношенні фахівець оцінив шанси команд пробитися на Євро-2016, як 50 на 50. "Шансы команд - 50 на 50. Але якщо зараз здається, що жереб пройшов успішно, то вже через місяць все може помінятися. Гра починається з рахунку 0:0, а поки що нам потрібно добре вивчити суперника".

Читайте також: Збірна України вважається фаворитом плей-офф Євро-2016

Нагадаємо, матчі проти Словенії збірна України проведе 14 і 17 листопада. У першій зустрічі українці будуть грати вдома.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі