Головний тренер "Севільї" задоволений прогресом Коноплянки

Поділитися
Головний тренер "Севільї" задоволений прогресом Коноплянки Коноплянка забив ювілейний гол "Севільї" в єврокубках © sevillafc.es
Унаї Емері радують успіхи українця, який вже вписав своє ім'я в історію клубу.

Унаї Емері задоволений прогресом Євгена Коноплянки в "Севільї". Іспанський фахівець підкреслив, що лідер збірної України рухається у правильному напрямку, хоча ще повністю не адаптувався у новій для себе обстановці.

"З перших днів перебування Євгенія в клубі мені подобається його ставлення до тренувального процесу. Зараз він робить рішучі кроки, щоб вже незабаром повністю зрозуміти стратегію і філософію команди. Це допоможе йому постійно допомагати нам результативними діями.

Так, він і зараз забиває голи, це додає впевненості не тільки йому, але й іншим футболістам. Його рівень взаємодії з колективом зростає. Я задоволений роботою Коноплянки, але його адаптація ще не завершилася", - заявив Емері.

Зазначимо, що гол у ворота "Манчестер Сіті", який Конопянка забив у матчі Ліги чемпіонів, вписав ім'я українця в історію "Севільї". Цей м'яч став 250-м для андалузького клубу в єврокубках. Сам Коноплянка підкреслив, що замінив би свій гол на перемогу команди. Матч завершився поразкою "Севільї" з рахунком 1:2.

Читайте також: Коноплянка розповів, як осоромився в "Севільї" через незнання мови

Нагадаємо, Коноплянка перебрався в Іспанію минулого літа. Український вінгер яскраво дебютував у складі "Севільї", забивши гол у ворота "Барселони" у матчі за Суперкубок УЄФА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі