Головний тренер "Карпат" може продовжити кар'єру в Іспанії - ЗМІ

Поділитися
Головний тренер "Карпат" може продовжити кар'єру в Іспанії - ЗМІ У Йовичевича залишилося 3 місяці контракту © ФК Днепр
У Ігора Йовічевіча є варіанти залишити львівський клуб і переїхати на Піренейський півострів.

Головний тренер "Карпат" Ігор Йовічевіч може продовжити кар'єру в іншій країні. За інформацією ЗМІ, в послугах хорватського спеціаліста зацікавлені два іспанських клуби, назви яких не повідомляються.

Наголошується, що у Йовичевича, який у бутність гравцем виступав у дублі мадридського "Реала" і добре знає іспанську мову, не виникне проблем з адаптацією. Також Йовічевіч може покинути "Карпати" без необхідності виплачувати компенсацію - через три місяці у нього закінчується контракт з клубом.

У той же час повідомляється і про інтерес до головного тренера "Карпат" з боку бельгійського "Шарлеруа". За неофіційною інформацією, бельгійці вже запропонували Йовичевичу співпрацю.

Нагадаємо, хорватський тренер очолив "Карпати" в 2014 році, а тільки у вересні нинішнього року позбувся статусу "виконуючого обов'язки". У поточному чемпіонаті України львів'яни виграли три матчі при трьох поразках і в турнірній таблиці посідають шосте місце.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі