Головний тренер "Хайдука" залишив Мілевського без "десятки"

Поділитися
Головний тренер "Хайдука" залишив Мілевського без "десятки" Мілевський чекає зустрічі з українськими клубами © hajduk.hr
Легіонер хорватського клубу після травми повернеться на поле під "динамівським" номером.

Український нападник Артем Мілевський, який виступає за хорватський "Хайдук", в наступному сезоні вимушено розлучиться з десятим номером. За словами Мілевського, в команді більше ніхто не буде грати з "десяткою" на спині.

"З нового сезону головним тренером "Хайдука" призначений Дамір Бурич. Так от, скасування десятого номера в команді стало одним з його нововведень, яке мене, якщо чесно, дуже засмутило, - розповів Мілевський в інтерв'ю XSport.ua, - Як пояснив тренер, під його керівництвом ніколи не було гравця з десятим номером – він всю команду вважає "десяткою". Мені це здається трохи дивним, але це рішення головного тренера, і оскаржувати його я не збираюся, як мінімум через повагу до команди". Тепер Мілевський буде виступати під №25, тим, що у нього в молодості був у "Динамо".

Поки ж Мілевський відновлюється після травми, яку отримав ще в травні. Українець каже, що вже близький до повернення на поле: "До тренувань я повернувся ще в понеділок. Відчуття досі трохи незрозумілі, адже я не працював з м'ячем близько 50-ти днів. Але впевнений, що дуже швидко наберу форму. З цим згодні також і лікарі, які робили мені ультразвук і залишилися задоволені його результатами".

Додамо, що сьогодні, 2 липня, "Хайдук" стартує у першому кваліфікаційному раунді Ліги Європи виїзним матчем проти "Калева". Мілевський заявив, що в Лізі Європи хотів би зіграти з кимось з українських команд. Нагадаємо, в минулому році форвард вже приїжджав до Києва, коли в раунді плей-офф ЛЄ "Хайдук" грав з "Дніпром".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі