Головко очолив молодіжну збірну України

Поділитися
Головко очолив молодіжну збірну України Головко буде працювати з молодіжною збірною © Динамомания
Друга за рангом національна команда отримала нового наставника.

Сьогодні, 18 грудня, відбулося засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України. Головним завданням зібрання було затвердження тренерів збірних України.

Як повідомив журналіст програми "Профутбол" Роман Бебех, за підсумками наради Виконком більшістю голосів підтримав кандидатуру Олександра Головка на пост головного тренера молодіжної збірної України. Таким чином, Сергій Ковалець, який керував командою до цього дня, був відправлений у відставку.

"Ми підготували звіт молодіжної збірної за минулий цикл. Приємно, що члени Виконкому його послухали. Напевно, вперше запросили тренера. Нашому тренерському штабу хотілося б доопрацювати. Багато чого вже було зроблено і впевнений, що буде зроблено. Сім футболістів у національну збірну викликав Фоменко - це хороший результат. Хоча є різні думки", - прокоментував своє звільнення Ковалець телеканалу "Футбол 1".

Ковалець очолював молодіжну збірну з грудня 2012-го року. Під керівництвом 47-річного фахівця команда не зуміла кваліфікуватися на чемпіонат Європи-2015.

Головко, який більшу частину кар'єри футболіста провів у київському "Динамо", почав тренерську діяльність в 2006-му році, встигнувши попрацювати зі збірними України від 16 до 19 років.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі