Голландець Ленс передумав залишати "Динамо" - він хоче грати в Лізі Чемпіонів

Поділитися
Голландець Ленс передумав залишати "Динамо" - він хоче грати в Лізі Чемпіонів Джермейн Ленс пов'язує своє майбутнє тільки з "Динамо" © football.ua
Динамівський вінгер провів хороший сезон, ставши одним з моторів атак команди. Судячи з усього, він націлений і далі радувати вболівальників своєю грою.

Перемога в чемпіонаті Прем'єр-ліги України, яка дає можливість стартувати в Лізі Чемпіонів з групового етапу, напевно зробить "Динамо" більш привабливим варіантом продовження кар'єри для іноземних футболістів.

Вінгер збірної Нідерландів Джермейн Ленс ще взимку говорив, що він готовий розглянути пропозиції від сильних європейських команд в літнє міжсезоння, однак тепер, судячи з усього, він не має наміру виїжджати з Києва.

"Сезон був важким, але ми змогли завершити його на мажорній ноті. Головне, що ми зберегли холоднокровність і довели справу до переможного кінця", - цитує Ленса voetbalzone.nl

"Майбутнє? Я пов'язую його тільки з Динамо. Ми змогли кваліфікуватися до Ліги Чемпіонів, тому я не має наміру розглядати інші варіанти. Зараз не час", - додав голландець.

Нагадаємо, Ленс прийшов у "Динамо" з ПСЖ у літнє міжсезоння-2013, коли тренував киян Олег Блохін. Однак по-справжньому легіонер розкрився вже в команді Сергія Реброва, ставши більш корисним у командних діях. На рахунку голландця в нинішньому сезоні 8 голів і 12 асистів в 33 матчах.

Динамо стало 14-разовим чемпіоном України, обігравши в 24-му турі Дніпро 1:0. Кияни завоювали титул вперше за 6 років.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі