Голкіпером "Динамо" цікавляться в Греції та Туреччині - ЗМІ

Поділитися
Голкіпером "Динамо" цікавляться в Греції та Туреччині - ЗМІ Коваль може знову піти в оренду © ФК Динамо
Максим Коваль може відправитися в закордонну оренду.

Воротар київського "Динамо" Максим Коваль потрапив до списку інтересів відразу двох клубів: грецького "Олімпіакоса" і турецького "Бешикташа". Сайт Calcionews24.com повідомляє, що клуби вже вступили в переговори і цікавляться можливістю орендувати гравця.

У минулому сезоні Коваль програв конкуренцію Шовковському і Рибці, а тому відправився в оренду в ужгородську "Говерлу", за яку в підсумку зіграв 24 матчі. Проте залишатися в Ужгороді Коваль не хоче. Після заключного матчу сезону воротар сказав, що сподівається на те, що це був його останній матч у футболці "Говерли". На даний момент Коваль знаходиться на зборі в Австрії разом з "Динамо".

Читайте також: Склад "Динамо" став найдорожчим в Україні

Англійський "Сандерленд" тим часом не залишає спроб придбати півзахисника "Динамо" Ленса. Днями президент "Динамо" Ігор Суркіс підтвердив, що київський клуб отримував пропозицію по гравцю, проте відповів відмовою. Тепер повідомляється, що "Сандерленд" не планує виходити з переговорного процесу і готовий підняти ціну до 11 мільйонів євро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі