Голкіпер збірної України пропустить Євро-2012 через травму

Відео
Поділитися
© tacopshq.com
Лікар збірної України вважає, що Андрій Дикань, який отримав у чемпіонаті Росії переломи кісток лицьової частини черепа, до Євро-2012 однозначно відновитися не встигне.

Голкіпер національної збірної України з футболу і московського «Спартака» Андрій Дикань, швидше за все, не зіграє на Євро-2012 через важку травму, отриману в матчі чемпіонату Росії 31 березня. Про це заявив лікар збірної В'ячеслав Попов.

«Ми повинні вилетіти до Москви і розберемося на місці. Але орбітальна дуга, перелом. Нехороші це речі. Тим більше з його спеціалізацією. Для воротаря це дуже серйозна травма, дуже», - цитує Попова видання «Сегодня».

«В таких випадках госпіталізація як мінімум місяць, реабілітація - стільки ж, якщо все буде нормально. Якщо ні... До Євро-2012 він однозначно відновитися не встигне. При таких травмах повне відновлення взагалі може тривати не менше півроку», - підкреслив лікар.



Нагадаємо, 31 березня Андрій Дикань у зіткненні з форвардом «Зеніту» Олександром Кержаковим отримав множинні переломи кісток лицьової частини черепа: перелом правої орбітальної кістки, перелом правої виличної кістки, перелом верхньої щелепи справа зі зміщенням, струс головного мозку.

Наразі стан футболіста оцінюється як середньоважкий, він перебуває під постійним наглядом нейрохірурга та невропатолога. !zn

Читайте також:

Блохін практично визначився із заявкою на Євро-2012, але до бажаного рівня гри ще «як до Місяця»

Збірна України опустилася у рейтингу ФІФА до рівня Гондурасу

Бенітес: Не думаю, що Україні вдасться на рівних змагатися з Англією і Францією

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі