Голкіпер "Дніпра" звинуватив більшість команд Прем'єр-ліги в безвольності

Поділитися
Голкіпер "Дніпра" звинуватив більшість команд Прем'єр-ліги в безвольності Бойко хотів би бачити конкурентоспроможний чемпіонат
Денис Бойко вважає, що тільки "Дніпро", "Шахтар", "Динамо" і "Зоря" викладаються в кожному матчі чемпіонату.

Воротар "Дніпра" і збірної України Денис Бойко не розуміє, навіщо більшість команд грає в чемпіонаті України, якщо футболісти викладаються на повну тільки тоді, коли їх стимулюють зі сторони.

"Неприємно, коли приїжджаєш в той же Ужгород, де не платять півтора року зарплату, де команді нічого не потрібно, і проти тебе виходять, як на останній бій, а від інших команд пропускають по 6-7 м'ячів. Проти "Дніпра", який нікого не стимулює, лягають кістьми, бо хочуть заробити грошей для своєї сім'ї. Їх теж можна зрозуміти. Але як же можна так безвольно програвати іншим? Навіщо тоді взагалі грати в чемпіонаті? І через те, що таких команд більшість, чемпіонат втрачає видовищність і інтерес. Боріться в кожному матчі, показуйте себе, доводьте, що можете грати в інших командах, які ставлять перед собою якісь завдання!", - сказав Бойко в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні".

Крім "Шахтаря" і "Динамо", які разом з "Дніпром" борються за чемпіонство, Бойко виділив також "Зорю": "Хлопці - молодці. Так, їх теж стимулюють в окремих матчах, але вони, незалежно від цього, в кожній грі намагаються показувати футбол. У них хороший тренер, який намагається побудувати правильну гру. А решта... Підвезуть грошей, виходить гра - добре, не виходить - вони не засмучуються особливо".

Також воротар "Дніпра" заявив, що формула чемпіонату не має принципового значення: "Мені як футболісту хочеться, щоб було більше конкурентоспроможних команд. Тоді швидше виросте рівень і гравців, і клубів, і всього чемпіонату. Дуже важливо і ставлення футболістів - треба, щоб люди прагнули вийти на новий рівень, потрапити в єврокубки, де футбол зовсім іншого класу. А формат чемпіонату не має такого принципового значення. У будь-якому випадку, потрібно грати з усіма. Так, якби проводилося більше ігор між "Дніпром", "Динамо" і "Шахтарем", було б, напевно, набагато цікавіше. Але потрібно брати максимум з нинішньої ситуації".

Нагадаємо, Бойко став одним з кращих гравців "Дніпра" в минулому сезоні, діставшись з командою до фіналу Ліги Європи. За підсумками турніру Бойко включили в символічну збірну ЛЕ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі