Гол Селезньова на останніх секундах приніс "Дніпру" нічию в матчі з "Лаціо"

Поділитися
Гол Селезньова на останніх секундах приніс "Дніпру" нічию в матчі з "Лаціо" "Дніпро" врятувався від поразки © uefa.com
Дніпропетровці, граючи без глядачів, поступалися, але зуміли відігратися у першому матчі групового етапу Ліги Європи.

Дніпропетровський "Дніпро" з нічийного результату стартував у груповому етапі Ліги Європи, не зумівши у статусі фіналіста минулорічного розіграшу здолати італійський "Лаціо". Гол у складі римлян на свій рахунок записав Мілінкович-Савич, а за кілька секунд до фінального свистка рахунок зрівняв Селезньов.

Головний тренер римлян Стефано Піолі з перших хвилин залишив в запасі декількох основних футболістів, в числі яких Лулич, Кандрева і Кейта. Однак і без лідерів італійці вже в першому таймі створили кілька гольових моментів, один з яких завершився голом. На 34-й хвилині гості виконали стандарт, а м'яч в штрафній Бойко знайшов голову Милинковича-Савича - новачок римлян пробив точно. Відповіддю господарів став удар головою Селезньова після навісу Матоса, але форвард збірної України влучив точно у воротаря.

Після перерви Мирон Маркевич випустив Данило, а трохи пізніше на поле замість захисника Федецького з'явився Руїс. Проте атака дніпрян все одно виглядала непереконливо, а італійські захисники без проблем справлялися з ривками і ударами крайніх півзахисників. М'яч до Селезньова доходив і зовсім рідко. Лише на 80-й хвилині бразилець Андерсон Піко отримав м'яч на лівому краю штрафного майданчика суперника і точно пробив з гострого кута - гостей виручив воротар Маркетті. Розв'язка зустрічі відбулася фактично перед самим фінальним свистком: Матос навісив з лівого краю штрафного італійців, а на дальній штанзі Селезньов замкнув пас головою - 1:1.

"Дніпро" - "Лаціо" - 1:1
Голи: Селезньов, 90+4 - Мілінкович-Савич, 34

"Дніпро": Бойко, Андерсон Піко, Дуглас, Гуйє, Едмар (Гама, 85), Федорчук (Данило, 46), Матос, Ротань, Федецький (Руїс, 61), Селезньов, Матеус

"Лаціо": Маркетті, Конко, Худт, Джентилетті, Раду, Кішна (Кандрева, 77), Пароло, Оназі, Мілінкович-Савич (Маурі, 89), Андерсон, Матрі (Кейта, 76)

Попередження: Матеус, Руїс, Едмар - Мілінкович-Савич, Худт, Раду.

Свій наступний матч в групі G "Дніпро" проведе проти норвезького "Русенборга" на виїзді 1 жовтня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі