Глава антидопінгового агенства США закликав відсторонити від Олімпіади всіх російських спортсменів

Поділитися
Глава антидопінгового агенства США закликав відсторонити від Олімпіади всіх російських спортсменів Літня Олімпіада в Токіо пройде в наступному році © XSport.ua
Функціонер висловився за ізоляцію російських спортсменів.

Глава антидопінгового агентства США (USADA) Тревіс Тігарт заявив про те, що Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) має посилити своє ставлення до російських спортсменів і заборонити їм брати участь в Олімпіаді у Токіо в 2020 році.

"WADA має стати більш жорстким і накласти обмеження на участь російських спортсменів на Олімпійських іграх, які дозволені правилами. Тільки така рішуча реакція може привернути увагу Росії, щоб змінити поведінку і захистити сьогоднішніх чистих спортсменів, які будуть змагатися в Токіо, а також майбутні покоління спортсменів в Росії, які заслуговують кращого, ніж цинічну, слабку відповідь на неодноразові вимоги до дотримання правил", - цитує Тігарта BBC.

Нагадаємо, комітет відповідності WADA порекомендував Виконкому організації відсторонити Росію на чотири роки від участі в турнірах під своїм прапором, а також позбавити РФ права проведення великих турнірів.

Раніше повідомлялося про те, що допінгова справа Росії не стосується Євро-2020.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі