Гладкий знайшов спільну мову з Суркісом і не боїться конкуренції в "Динамо"

Поділитися
Гладкий знайшов спільну мову з Суркісом і не боїться конкуренції в "Динамо" Гладкий готовий боротися за місце в основі "Динамо" © ФК Динамо
Новачок київського "Динамо" прокоментував свій перехід до складу чемпіонів України.

Нападник Олександр Гладкий покинув донецький "Шахтар" на правах вільного агента і підписав трирічний контракт з "Динамо", ставши першим новачком київського клубу в міжсезоння.

"Мій агент Вадим Шаблій повідомив, що є інтерес з боку "Динамо", що в моєму переході зацікавлений особисто головний тренер команди Сергій Ребров. І для мене факт інтересу саме з боку головного тренера був найважливішим аргументом, вирішальним у моєму виборі. Звичайно, дуже важливо, що "Динамо" - великий клуб з величезними традиціями, який виступає в Лізі чемпіонів. Жодних проблем не виникло і в переговорному процесі. У "Динамо" все побудовано дуже чітко і професійно, і ми дуже швидко знайшли спільну мову з президентом Ігорем Суркісом", - сказав Гладкий в коментарі прес-службі клубу.

28-річний форвард підкреслив, що не боїться високого рівня конкуренції в команді:

"Кар'єра будь-якого спортсмена - це життя в умовах постійної конкуренції. Як кажуть, перемагає найсильніший. Цим мене не налякати. Я впевнений, що мотивація, конкуренція і завзятість є основою для досягнення успіху. В своїх силах я впевнений і збираюся підтвердити це не словами, а своєю самовіддачею на футбольному полі".

Нагадаємо, останні два сезони Гладкий провів у "Шахтарі". У попередньому сезоні нападник забив 9 м'ячів у 30 матчах за "гірників"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі