"Ґенґам" неспроможний перемогти при солідній глядацькій підтримці суперника

Поділитися
"Ґенґам" неспроможний перемогти при солідній глядацькій підтримці суперника У Києві вболівальники можуть стати додатковим козирем для "Динамо" © football.ua
Футболісти "Динамо" звернулися до вболівальників із проханням про підтримку 26 лютого в матчі Ліги Європи. Благо погода сприяє глядацького інтересу.

Суперник "Динамо" по 1/16 фіналу Ліги Європи, з яким кияни проведуть другий поєдинок протистояння 26 лютого в Києві, не вміє грати, якщо трибуни забезпечують хорошу підтримку опонента.

Перший такий поєдинок за Суперкубок Франції "Генгам" провів 12 серпня 2014 проти чемпіона "Парі Сен-Жермен" і поступився 0:2. Матч проходив у Пекіні в присутності 39 752 глядачів. При цьому переважна більшість вболівальників явно симпатизувала ПСЖ, адже в їх складі виступає зірка світового рівня Златан Ібрагімович.

Ще один приклад - у поєдинку з "Ліоном" у 13-му турі чемпіонату Франції. Господарів на стадіоні "Жерлан" підтримувало майже 37 тисяч глядачів, і вони не залишили шансів гостям - 3:1. 42 607 вболівальників в Марселі на стадіоні "Велодром" стали свідками перемоги місцевої команди над "Генгамом" 2:1 у 21-му турі чемпіонату Франції. До речі, цей показник поки що рекордний для ігор за участю "червоно-чорних".

Що стосується Ліги Європи, то і тут на виїзді при найбільшому глядацькому інтересі (15 712), який був зафіксований у Флоренції на стадіоні "Артеміо Франкі", "Генгам" був розгромлений місцевої "Фіорентиною" 3:0.

Додамо, що в Києві на НСК "Олімпійський" після невдалого матчу в Генгаме (динамівці програли 1:2), який був відверто зіпсований спірними суддівськими рішеннями і відверто нахабними діями деяких футболістів французькою команди, 26 лютого очікується як мінімум 30 тисяч уболівальників.

Тим більше, що лідери "Динамо" звернулися до фанатів з проханням прийти на стадіон і забезпечити хорошу підтримку "біло-синім". Зокрема, про це в одній з соцмереж написав капітан і багаторічний воротар киян Олександр Шовковський.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі