Гендиректор "Шахтаря" звинуватив ФФУ в розвалі українського футболу

Поділитися
Гендиректор "Шахтаря" звинуватив ФФУ в розвалі українського футболу Палкін розкритикував рішення федерації © ФК Шахтер
Сергій Палкін висловився з приводу рішення допустити "Сталь" до участі у Прем'єр-лізі.

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін на своїй сторінці в Facebook в жорсткій формі розкритикував ФФУ, яка прийняла рішення віддати місце в Прем'єр-лізі дніпродзержинській "Сталі", а не маріупольському "Іллічівцю".

На думку Палкіна, виконком грубо порушив регламент, а при такому рішенні місце в УПЛ можна було віддати будь якій аматорській команді і мотивувати це тим, що "виконком так вирішив". Гендиректор "Шахтаря" не розуміє, чому раніше місце в Прем'єр-лізі в подібних випадках завжди віддавали командам з УПЛ, а тепер віддали команді Першої ліги.

Палкін заявив, що у представників ФФУ немає "ні честі, ні совісті", а також звинуватив федерацію в розвалі українського футболу.

Дорогие друзья! Вчера Исполком ФФУ решил, что место Донецкого "Металлурга"в Премьер-Лиге займет "Сталь" Днепродзержинс...

Posted by Сергей Палкин on 16 Июль 2015 г.

У той же час "Сталь" вже готується до матчу першого туру проти київського "Динамо", який відбудеться 19 липня. "Ми були готові до того, що це рішення буде прийнято на користь нас. Домашні матчі "Сталь" планує проводити на стадіоні "Метеор" у Дніпропетровську. Перша гра, якщо вона відбудеться за календарем, у неділю з "Динамо". Чи ми готові до зустрічі з чемпіоном України - поки складно відповісти. Готуємося. Морально точно готові", - сказав президент дніпродзержинського клубу Максим Завгородній в інтерв'ю каналу "Футбол 2".

Нагадаємо, долю вакантного місця в УПЛ повинні були вирішити клуби Прем'єр-ліги, однак через відсутність кворуму їх збори не відбулися, після чого питання було винесено на голосування виконкому ФФУ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі