Гендиректор "Дніпра" заявив, що "ні про який розпуск команди мова не йде"

Поділитися
Гендиректор "Дніпра" заявив, що "ні про який розпуск команди мова не йде" Стеценко заспокоїв уболівальників "Дніпра" © ФК Днепр
"Дніпро" був, є і буде", - підкреслив Андрій Стеценко.

Генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко виступив із спростуванням інформації про те, що команду можуть розпустити.

"Ні про який розпуск команди не йдеться. Дійсно, після матчу з "Волинню" я зустрівся з футболістами. Мова йшла про те, що ніякі проблеми, що виникають в житті кожного гравця або всього клубу, не повинні переноситися на поле.

При цьому я попросив футболістів чесно сказати, якщо когось щось не влаштовує. В такому випадку ми будемо разом думати і разом знаходити якесь рішення, яке влаштовує всі сторони. До речі, за минулі дні після зборів до мене ніхто з хлопців не звертався. Ще раз хочу підкреслити: "Дніпро" був, є і буде. Команду ніхто не збирається розпускати", - наводить слова Стеценка офіційний сайт "Дніпра".

Нагадаємо, про можливий розпуск команди заявив Мирон Маркевич: "Андрій Стеценко збирав команду без тренерського складу і сказав футболістам: хто хоче - може йти. Але до Нового року клубу треба повідомити про це. Такі слова були сказані лише футболістам".

Додамо, що раніше Маркевич назвав нинішню ситуацію в "Дніпрі" "глухим тупиком".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі