Гармаш відзначив повернення на поле голом за динамівський дубль

Поділитися
Гармаш відзначив повернення на поле голом за динамівський дубль Гармаш приніс перемогу дублю "Динамо" у матчі проти "Металіста" © Clive Barda / Royal Opera House
У матчі чемпіонату U-21 Денис Гармаш вийшов на заміну, і вже в доданий арбітром час вразив ворота суперника, принісши перемогу своїй команді.

Півзахисник київського "Динамо" Денис Гармаш, який виходив на поле в матчах за київський клуб ще в серпні, щойно відновившись після важкої травми, провів перший за півроку поєдинок. 24-річний футболіст зіграв за дубль у матчі першості України U-21 проти "Металіста".

Гармаш вийшов на заміну на 64-й хвилині, коли кияни програвали 0:1 (ще в першому таймі відзначився Назар Шевченко). Через кілька хвилин Богдан Михайличенко зрівняв рахунок, а досвідчений гравець основного складу сказав своє слово вже у доданий арбітром час. Отримавши м'яч у штрафному майданчику, Гармаш накрутив опонента і з розвороту пробив у ближній кут. Удар був настільки несподіваним, що воротар "Металіста" не встиг зреагувати на нього. "Динамо" відсвяткувало перемогу 2:1 і зберіг за собою другу сходинку в турнірній таблиці. Кияни відстають від "Дніпра" на 8 очок.

Читайте також: Жеребкування Ліги Європи: "Динамо" зустрінеться з "Евертоном", "Дніпро" - з "Аяксом"

Додамо, що Гармаш провів у нинішньому сезоні лише два поєдинки на початку сезону після того, як понад 6 місяців відновлювався від операції на коліні. Однак незабаром він знову опинився в лазареті - з-за іншого ушкодження, яке хоч і було не таким серйозним, як попереднє, але теж забрало чимало часу на відновлення.

Повернення Гармаша на полі буде досить актуальним, зважаючи на травми Сергія Сидорчука, а також дискваліфікації центрхава Сергія Рибалки, через що він не зможе зіграти в матчі 1/8 фіналу Ліги Європи проти "Евертона".

Читайте також: Ребров знайшов компроміс між динамівським традиціями і новими ідеями - експерт

На початку лютого повідомлялося, що Гармаш повернеться на поле після травми в березні. За інформацією сайту dynamo.kiev.ua його поява очікувалося як раз у матчі динамівських дублерів проти "Металіста". Перед матчем Ліги Європи проти "Генгама" головний тренер киян Сергій Ребров зазначив, що Гармаш уже тренується в загальній групі, проте поки у підсумку участь у поєдинку він так і не прийняв.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі